اعلام ویژه‌برنامه بزرگداشت سالگرد ارتحال امام‌خمینی(ره) و قیام پانزده خرداد در حرم امام‌رضا(ع)   فرصت انابه همه چیز درباره روز دحوالارض | اعمال و توصیه‌های بزرگان ویدئو | ائمه معصومین(ع) هادیان همه بشریت در مسائل دین و دنیا هستند ویژه برنامه‌های سی و پنجمین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) در حرم مطهر رضوی اعلام شد آمار زائران ایرانی در حج از ۵۳ هزار نفر گذشت (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) اعلام برنامه‌های گرامیداشت ۱۴ و ۱۵ خرداد در مشهد بازدید تولیت آستان قدس رضوی از پروژه‌های عمرانی حرم امام‌رضا(ع) بارگاه منور رضوی، غرق در ماتم و نیایش در سوگ شهادت ثامن‌الحجج(ع) «انتظار»؛ سرمایه بشر برای ساخت جامعه مهدوی دکتر حسن انصاری: راه اصلاح و نوگرایی دینی از فقه و اجتهاد فقهی شروع می‌شود ارائه خدمات ویژه به زائران در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع) صحن و بارگاه ملکوتی رضوی در روز زیارتی امام‌رضا (ع) رنگ عزا به خود گرفت | چرا ماه ذی‌القعده را ماه امام‌رضا (ع) می‌نامند؟ ویژه برنامه‌های حرم مطهر رضوی در روز زیارتی امام رضا (ع) اعلام شد آداب بیست و سوم ذی القعده روز مخصوص زیارتی امام رضا (ع) + اعمال و ادعیه «شب شعر مکتب خدمت» نقش تبیینی در شناخت چهره شهید جمهور دارد ویژه برنامه‌های حرم امام رضا (ع) در روز زیارتی شنبه (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) تلاش برای نجاتِ اسناد شهدای دفاع مقدس مسئله اول آزادگان جهان چگونه در زندگی روزمره، حضرت پیامبر(ص) را الگو قرار دهیم؟
سرخط خبرها

مسلمانان استانبول به پیشواز «لیلةالرغائب» رفتند

  • کد خبر: ۲۰۵۷۵۳
  • ۲۲ دی ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۳
مسلمانان استانبول به پیشواز «لیلةالرغائب» رفتند
مساجد استانبول، شب گذشته، شاهد برگزاری فعالیت‌های احیای «لیلة‌الرغائب» بودند.

به گزارش شهرآرانیوز، مراسم احیای شب «لیلةالرغائب» (شب آرزوها)، پنجشنبه شب (۲۹ جمادی‌الثانی،‌‌ برابر با ۲۲ دی‌ماه)، در مساجد مختلف ترکیه برگزار شد. 

در فرهنگ اسلامی و بر اساس تقویم هجری قمری، این شب اولین شب جمعه از ماه رجب است. اعتقاد بر این است که در این شب آرزوها برآورده می‌شود. 

مردم مسلمان شهر استانبول، در مساجد سلطان‌احمد، ایاصوفیه، ایوب‌سلطان، سلیمانیه، فاتح و مسجد بزرگ چاملیجا، با تلاوت قرآن، ادعیه، ذکرهای دینی و‌‌ ابتهال مراسم احیای این شب را برگزار کردند. 

در ترکیه، لیلة‌الرغائب را «شب قندیل» (Regaip Kandili) می‌نامند و هرساله در اولین شب جمعه ماه رجب آن را جشن می‌گیرند.

چراغانی‌کردن مساجد و آویختن فانوس‌هایی در بین مناره‌های مساجد به‌شکلی که حاکی از آمدن این شب است سنتی دیرینه از دوران عثمانی است که همچنان دنبال می‌شود.

منبع: ایکنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->